Inspraakreacties Stedenbouwkundig Plan Humanities Campus

Posted by on 13 september 2019

Op 12 september 2019 vond de vergadering raadscommissie Stedelijke Ontwikkeling plaats. Tijdens de vergadering kwam het Stedenbouwkundig Plan Humanities Campus aan bod en kregen bewoners van het Doelencomplex, Huurderbelangenvereniging de Eendracht, onze overburen en bezorgde burgers en andere betrokken partijen de mogelijkheid om in te spreken en hun visie op het plan te delen met de raadscommissie.

Er was grote belangstelling voor deze vergadering, zoals je kunt zien in de video hieronder. Een groot compliment aan de insprekers die hun boodschap helder en duidelijk overbrachten en in staat waren om de gevoelens en ervaringen van bewoners en omwonenden de afgelopen 4 jaar te vertolken. Ook leverden ze kritiek op de noodzaak van het plan, het ontransparante proces bij totstandkoming van het plan over de hoofden van bewoners heen, de technische en financiële haalbaarheid van het plan, alternatieve oplossingen voor de campus en de bijkomstige stedelijke problemen bij een explosieve groei van het aantal studenten in Leiden.

De vergadering start rond minuut 14 en het onderdeel over het Stedenbouwkundig Plan duurt ongeveer 2 uur. Je kunt de video ook op de website van de Gemeente zien.

Inspraakreacties downloaden

Hieronder vind je een aantal inspraakreacties als PDF document.
Mochten andere insprekers hun teksten hier willen publiceren, dan kunnen ze contact opnemen.
Sommige inspraakreacties bevatten ook afbeeldingen die niet getoond zijn tijdens de vergadering.

Posted in: In het nieuws

Simple Business by Nimbus Themes
Powered by WordPress