Zienswijzen op Ontwerp Bestemmingsplan Humanities Campus

Posted by on 12 juni 2021

Zienswijzen April-Mei 2021 – Ontwerp Bestemmingsplan

In april en mei 2021 hebben diverse bewoners, organisaties en overburen zienswijzen ingestuurd op het Ontwerp bestemmingsplan Humanities Campus. Hieronder vind je 8 zienswijzen in PDF formaat die je kunt downloaden en lezen. In de zienswijzen wordt kritiek geleverd op de noodzaak en algemeen belang van het plan, kritiek op het niet volgen van richtlijnen voor behoorlijk bestuur en het geveinsde participatietraject voor burgers en omwonenden (inclusief bewoners rondom alternatieve locaties), het Arsenaalplein en de komst van horeca, de gebrekkige technische en financiële onderbouwing van het plan, kritiek op de plannen over alternatieve locaties die nog niet zeker zijn en de toekomstvisie van Gemeente Leiden en Universiteit.

Klik op een link om het PDF bestand te bekijken of rechtsklik en ‘bestand opslaan’ te downloaden. U kunt Adobe Acrobat Reader gebruiken om PDF documenten te lezen:

Posted in: In het nieuws

Simple Business by Nimbus Themes
Powered by WordPress